Hakkımızda

Sürekli değişen gündem sayesinde ciddi bir haber hacmine sahip ülkemizde yerel ve ulusal olmak üzere bir çok farklı haber kaynakları mevcut. Yazılı ve görsel basın kuruluşlarının son zamanlarda haber okuyucularının interneti tercih etmesiyle birlikte internet yayıncılığına önem vermesi büyük avantajlar sağlasa da okuyucular için bazı zorluklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Birbirinin kopyası onlarca haber sitesi varken hangi site yada kaynaktan haber okuyacağını kestiremeyen okurlar tüm siteleri gezerek aynı haber manşetlerini görmekten sıkılır hale geldi. Gazetekolay.com yerel ve ulusal basın kaynaklarının tamamını inceleyerek okurlara sağlıklı, tarafsız ve hızlı bir şekilde çeşitli haber kaynaklarına kolay ulaşım sağlamaları için hayata geçirildi.

Okurlara yöneltilen anketlerde ülkemizde haber okuma alışkanlığı önce ulusal basın ardından yerel basın olarak görülmekte. Ulusal haber siteleri çok fazla sayıda olması istemsiz bir bilgi kirliliğine sebep olmakta. Farklı siyasi görüşlere sahip haber kaynakları ise gündemi çarpıtarak okurlara haber sunmakta. Gazetekolay.com tüm bu olumsuzlukları daha kolay görebilmeniz ve haber okuma alışkanlığınızı daha pratik hale getirebilmeniz için Ulusal haber kaynaklarından en seçkin ve yüksek tirajlı olanları bir araya getirerek tek bir site üzerinden kolay şekilde gezmenizi ve haber okumanızı sağlamaktadır. Ayrıca şehrinize özel haber kaynaklarının tamamına yakınını sizler için kategorize ederek tek tıkla ulaşmanızı sağlar.

Gazetekolay.com yazılı basın olarak bilinen gazetelerin ilk sayfalarını siz değerli okurlar için günlük olarak internete aktarmakta ve ücretsiz olarak sunmaktadır. Sitemizde bulunan gazeteler bölümünde Posta Gazetesi, Sabah Gazetesi, Millyet ve Hürriyet gibi önde gelen gazetelerin yanı sıra bir çok yerel gazeteleri de bulabilirsiniz.

Vizyonu haber okurlarına kolaylık sağlamak olan Gazetekolay.com her geçen gün kendini geliştirmekte ve yeni haber kaynakları arayışını sürdürmektedir. Kendi bünyesinde herhangi bir haber kaynağı bulundurmayan, sadece mevcut haber kaynaklarını kullanıcılara daha hızlı ve sade bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen haber rehberinizdir.

/